La nostra historia

En un racó de la vall del Glorieta de camí a les muntanyes de prades trobem La Torreta, una masia centenària construïda a la vora del riu i coneguda per la llarga tradició en el cultiu d'avellana.

 

Passades cinc generacions de la primera collita d'avellana negreta podem assegurar que el nostre fuit continua tenint un punt distintiu.

 

Potser és gràcies a la composició del terreny, a l'aigua del Riu Glorieta que rega els nostres avellaners o la fidelitat a la manera de torrar que ens van explicar els nostres avis sota l'ombra del gran til·ler que resguarda l'entrada del mas.

 

Segurament la suma de totes aquestes petites coses són les que ens permeten assegurar que disposem d'una avellana diferent i d'alta qualitat. I estem disposats a compartir-la amb tots vosaltres. 

 

LA nostRa filosofia

Simplement ens remuntem a la tradició per fer-ho perfecte.

 

Cultiu d'avellana negreta, autòctona de les nostres terres, torrades en forn de llenya en el moment que es volen consumir. Sense conservants, sense cap mena de pas intermig entre torrar, envasar i consumir. Saborejant, d'aquesta manera, el gust pur d'avellana torrada, sense amargors.

 

Sense secrets volem fer-vos fans d'aquest fruit igual que ho som nosaltres.

 

Tu fas la comanda i assegurem torrar-les en el mateix instant, perquè puguis gaudir el 100% de la millor avellana torrada del mercat.


GENERACIÓ RERE GENERACIÓ des de 1899